Snyggve.


Har fastnat för några läckra saker från diverse affärer. Min höststil verkar vara ganska färglös
och detta skulle passa mig som handen i handsken. Svart, grått och smått trashigt är ledorden
till sensommar/höst, lite för stort och rockigt. Tänk svarta strumpbyxor och klänning till. Grr 


Down town.

Jag lägger upp mina köp vid ett annat tillfälle.

Down town.

Nu bär det av med en av de bästa töserna som finns. Vi ska ner på stan och ragga bort lite
pengar är det tänkt. Lägger upp några delar av varma Västerås när jag kommer hem. En
annan av mina bästa töser har det hemskt just nu. Hennes pappa fick en hjärtinfarkt igår &
jag önskar för allt i världen att han är på bättringsvägen nu. Sänd en tanke till honom, henne
och deras familj. De behöver allt stöd de kan få.
 Jag älskar dig Sarah, du måste få vara lycklig.

<3 <3 <3 <3 <3

Enjoying myself.

Under eftermiddagen blev det en riktig ta-vara-på-Amina-dag. När jag kom hem hoppade jag snabbt som attan in i duschen och bort från gamla kläder, och smutsig hud, och in i Amina som gud skapade henne. Hel och ren, med andra ord. När jag avklarat detta så tog jag beslutet att jag skulle mysa in mig själv. Mina stora hobbies här i livet är att äta, baka, fota och prata och eftersom jag var trött och smått utmattad valde jag de två som passade bäst för dagen..                Nämligen;   Fota och äta.                       Sug på den karamellen!


Enjoying oneself.
Datorer..

"Det är mänskligt att fela, men för att verkligheten ska strula krävs en dator."

Jag tycker det är så sant, så sant. Läste denna igår och det fick mig att tänka.
Det fick mig att se hur mycket som egentligen inte skulle behöva sluta i panik
om man inte hade haft just datorer,  men det är väl det som är charmen med dem.

De där blogglösa dagarna (SARAH ÄR JÄTTEBRA!)

Jag är inte hemma så mycket just nu, och när jag inte är hemma så bloggar jag inte. Och när jag inte bloggar får ingen reda på vad jag faktiskt gör.. Känns som en ond spiral och bloggningen tar smällen,.,., Tyvärr. Men jag ska bli bättre, försöka skriva inlägg från mobilen eller någonting sådant. Blir nästan lite svag i hjärnan när jag väl kommer hem och har två, kanske till och med tre, fyra saker att skriva om. Så då, även fast jag hemskt gärna vill så försummar jag bloggen. Det tycker vi inte om.

Dagen, gårdagen, och dagen innan det (och nätterna därimellan) spenderades hos pojkvän. Helt underbart var det och är det med honom, även om han åker bort nu i några dagar. Igår morse kom vi med en uträkning av att vi hade mysigt i 18 timmar i sträck. Mys är så underskattat. Att hålla om och känna närhet från någon, höra andetag och kyssas, skratta och kramas är underbart. Sådant tycker vi om, det magiska orden av tre lika underbart magiskt komponerade bokstäver. Mys.   M. Y. S.

Hit och ditInpiration

Jag vill dela med mig av den här upptäckten. En grym tjej med en blogg vid namn Rachelz Nails.  Riktigt coolt att hon lägger ner så mycket kreativt tänkande på sina naglar när vissa inte ens lägger ner hälften på sin garderob. Ta en titt, en lång funderare, men kom inte till mig och säg att hon inte är halvt fantastisk! Gosh
Bild lånad från http://rachelz-nails.livejournal.com/

Sovdags.

Nu ska jag sova, fyra inlägg i rad känns lite "over load" men vad gör det om hundra år? För er ugglor som häckar ännu finns det ju alltid det här eller det här att underhålla sig med. (och alla i scrollen brevid också)

Puss

Kvällsdopp &myggbett är simpla nödvändigheterKvällsdopp &myggbett är simpla nödvändigheter

Jag kände för att bada idag. Att bada är helt underbart och de dagar som man knappt vågar sig ut i solen på är utmärkta badardar'. Det är liksom bara så, så där härligt som det ska vara. När dagen hade passerat slogs jag av denna underbara tanke och försökte få med syster ner till vattnet för ett eftermiddagsdopp, men tyvärr föll det sig så att det blev inställt och istället stod jag där ensam att besöka badet när kvällen nalkades. Kvällen kom, och till min ensamma tågning emot Framnäs fick jag med mig en vacker själ som sedan drog med sig två andra själar och tillslut var jag inte alldeles allén på min kvällsdoppsbravad. Jag och underbara G drog av oss kläderna och hoppade i vattnet, det ljumma sköna vattnet medans myggorna flåsade oss i nackarna. Det var varmare i vattnet än i luften, precis som det ska vara på kvällarna. Och mysigt var det, precis som det ska vara. Och medan myggorna förde sin tysta strid emot oss så gungade vi och åt nybakta bullar. Precis som det ska vara.

Klädval


eftersom det står I <3 PINK på tröjan behövs nog inte färg var min tanke.

Värme.
Värme.

Solen är ett eldklot vi inte klarar oss utan. Det brinner liksom för oss, den satte igång bakterielivet på jorden så att du och jag finns här idag. Men just nu tänker jag inte vara tacksam. Jag tänker klaga lite på den kvava dag som gått. Jag har hittils varit ute i en kvart idag, om man räknar bort min balkongvistelse som har artat sig i flera timmar (dock i skuggan). Fick för mig att tralla till Ica idag. Jag satte på mig det svalaste av svala och gav mig iväg, glad i hågen över att jag valt kläder efter väder. När jag gick ut genom porten slog värmen emot mig. Som motsatsen till en vindpust kom en våg av kvav värme emot mig. Isch. Jag gick i mina s.k. svala kläder genom min fina stadsdel och kände hur allt började klistra sig mot min hud. Efter tjugo meter av gång blev jag törstig och när jag släpat mig halvvägs tillbaka kände jag att mitt ansikte blev för varmt för mitt ansikte. Jag var så varm så att jag inte ens kunde förmå mig att le för att mitt leende skulle få mina kinder att vecka sig och därmed skapa en till källa av obehaglig värme. Sådan är solen, sådan är den.


Rachel Bilson (bild Posh24.com)


Dagen har erbjudit ett sjukt stycke väder och jag skulle inte tacka nej till att inspireras av Rachel.

Harry Potter.

Jag är fast i fantasivärlden. En junkie om du så vill kalla mig det. Här hemma har jag två filmer om Harry som jag vårdar ömt. Nu ska jag se och önska mig bort för en liten stund, in i världen med vindspel, trollspön och mörka korridorer. Vackrare fantasivärld är svårt att finna, så jag stannar där i någon timme och njuter av det liv som egentligen bar finns på film. Jag njuter helhjärtat av besvärjelserna, spökena och mystiken. Stillsam njutning.

Utfyllndad. JaJagVetAttJagÄrDåligPåDetHär
"Ones I had it right it was all too late."

Jag vet inte vad som gör att jag gillar den här låten. Tycker om den gör jag, och det lär du också göra.


Acnejeans

Det är rea hos Acne's webshop nu och här är några utvalda godingar.


Porr.
Porr.

Den instängda lukten ja.. Känner den föreställda odören hägra runt omkring. Jag vänder på klacken igen, känner temperaturkontrasten när jag tar steget ut genom rumsdörren. Mitt fönster står fortfarande på vid gavel, precis som när jag lämnade det för några timmar sedan. Jag försvinner in i mors och fars rum, öppnar översta lådan i byrån och rotar fram en underbart doftande rökelse. Tänder den och går in i mitt rum igen, ställer den i fönstret och sjunker ner i sängen med datorn i knät. Öppnar den, andas in den nya och ljuvligt mustiga doften från rökelsen och känner hur fötterna gör mig påmind om för mycket gång i för billiga skor.. Andas in och lämnar den hårda världen för en tugga av färdig-sallad på hemma-tallrik. Känner att jag vill försvinna in i smaksenationen. Porrigt..

En lång väg hem.


 En lång väg hem.

Kommer in genom dörren, har precis varit ute och gjort stan utan att gå in i en affär. Gått och gått har jag i mina kasslerskor. Eller gått, jag tog bussen hem för att jag tyckte det var till synes onödigt att gå mer. Vill inte göra av med Snickers-energi i onödan inte.

Tar ett djupt andetag, sparkar av mig skorna, släpper väskan och marscherar in i mitt rum. Mitt nyligen katastrofala bombnedslag till rum. Det är ljust här, nästan för ljust och rent för att kännas som mitt rum. Och ommöblerat. Det känns så annorlunda så att jag tar ett djupt andetag till och då, kommer man på sig själv med att lukten ännu finns kvar. Den där lukten som jag egentligen bara föreställer mig finns, men som ändå känns så äkta. Instängt luktar det, årsgamla instängda kläder som heller inte finns.

Hjo-köp


Förutom allt det här jag hittade, så fann jag även detta på bilden.
Världens underbaraste doft på flaska, Demeters Laundromat. (tvättmaskin ev. tvättomat) 
Två pockets från bokhandeln där och sedan en kuvertväska som jag fyndade för en tjuga.


Körsbärskänsla.
Körsbärskänsla.

Det står en glasskål på diskbänken. Den är till synes fylld med blodröda körsbär som väntar där med all den gudomliga smak som dessa innehar. Jag känner ett leende sprida sig över mitt neutrala, eller nästintill bittra ansiktsuttryck. Jag tar ett dussin, handplockar dom intensivaste av röda och känner mig väl till mods. Jag valsar försiktigt ut genom köket och lägger mig raklång över sängen där jag sakta avnjuter min fångst.


Lögarängskvällar (gårdagen)Sova med.

Jag vaknade upp brevid dig många gånger inatt. Tätt, tätt intill och jag kände dig underbart nära. Vi låg nästan sammanflätade och ändå lyckades du och jag slumra till stundvis. Och då, när jag vaknade, vaknade jag av att du såg på mig. Du iakttog mig för en kort stund och så log du som bara du gör. Leendet, ja ditt leende. Det är som en härd som går rakt igenom mig. Som genomsyrar varenda cell i min kropp och får mig att le med hela kroppen för att mina ansiktsuttryck inte räcker till.

AttPromeneraLängsMälarenÄrEnUpplevelseISig
Premiär.

Jag känner mig som en nybörjare igen, eftersom jag börjar om från scratch utan någon som helst erfarenhet av att blogga i en mall. Det börjar klia i fingrarna och jag glömmer bort att skriva det jag skulle få ner från början. Jag ska inte längre skriva om dagarna som gått, eller dagarna som kommer. Jag ska göra urval ur dagarna och fördjupa mig i känslan. Och bilder ska det vara med så klart, och mitt älskade mode. Ska bilda ett djup med det jag skriver. Men som sagt, det känns som om jag är nybörjare på det här. Trevar över tangenterna och glömmer nästan bort att andas. Men även jag blir van, jag ska klara det här.


 

Bildblogg?    Modeblogg?     Tankeblogg?

Jag vill skriva känslor och tankar, fina små stycken.
 Jag vill skriva om mode och vad jag tycker om, jag
älskar bilder. "Bilder säger mer än 1000 ord" som man
säger. Jag ska & jag kommer. Dekadenter &vackerheter.

Ändringar pågår. :)

--------- !

RSS 2.0