felldownonmyknees.




Att knäppa kort.
*
*

mondaythedayaftersunday.

Nu återgår jag till plugg igen. Bloggen är förövrigt omgjord också. Mitt mål var att få plats
för större bilder och nu gick det äntligen efter lite trixerier och uppoffringar. Jag tycker den
känns fräsch och luftig ut. Fagert.
*
*

omduvarvaken.


Jag ser ut som en mördare, det är vad jag anser. Med min bleka uppsyn, min kroppsposition och mitt ansiktsuttryck.  Rotade fram denna söta tröja ur mors garderob igår och jag tänker bo i den när tillfälle ges. Måste bara lista ut hur jag kan få behålla den. Lagom färgglad, lagom funky, lagom stor. Så mycket lagom skapar perfektion. Den är perfekt.

*

*


pluggnötter.

Idag ska jag öva in tal, renskriva och läsa för att få min skolgång att gå framåt. Måste lägga på ett nytt lager rött lack på naglarna. Så snyggt, så snyggt. Nej, nu ska det käkas rådjurssadel i stora lass. Gudomligt gott!
*
*

shadesofpink.


Jag köpte Gina Tricot's rip-off av aa-fodralet  idag, ett svart sådant. At half price.
*
*

baragudarnavet.

Nu är jag framför datorn igen. En lördagkväll så där. Trevligt kan tyckas, otrevligt likaså. Fredag och nu lördag har spenderats med vänner hit och dit. Under fredagen försvann jag hem till G, för att sedan åka till Gemollan för filmkväll och sedan bar det av till en godisaffär på andra sidan stan, till fots. Träffade lite folk längs vägen också. Towe, Sockerdricka och G m.fl. och sedan bidde det att treva tillbaks till hennes hus och se film, och äta tonvis med godis och Cola med dubbla koffein-innehållet! "Jolt Cola" hette det om jag inte minns fel. Kvällen var urskön.

Lördagsdagen spenderades med Sarah på stan, där vi fotade lite mysiga bilder och skrattade ganska rejält. Det var riktigt trevligt. Har inte skrattat så mycket på länge, länge! Måste göras fler sådana räder. För övrigt så har vi ett långt hål varje torsdag som vi ska göra utflykter på till diverse stadsdelar. Kameran ska med och minnen skall skapas och delas då. puss
*
*


rubrikerat.

Jag har hicka.
Jag har sökt juljobb på posten.
Jag har aktiverat mit CSN-kort.
Jag är duktig.
*
*


förkärlekensskull.


Världen spricker upp i sådana fina färger om hösten. Den bästa av årstider är på ingång och jag känner hur jag vill ut och fota varenda liten underbar centimeter av den. And so I will.
*
*

närjeansenblirdinbästavän.

Igår och iförrigår såg jag ut så här. Identiskt klädd, av den anledningen att jag hamnade på en oväntad övernattning nere på stan istället för att bege mig hem. Mina älskade Cheap Mondays går sista milen nu känner jag. Köptes förra året i augusti tror jag. Mina älsklingar.


ienvärldavidioter.

Just nu är jag så uppe i varv av ingenting för att jag gör precis ingenting. Har vart lågtrafik här på bloggen sen jag satte igång min dåliga blogg-vecka och, tja det var väl faktiskt väntat.

Idag har jag varit med om något av en nära döden-upplevelse.. Jag har flygit med Sarah och en för mig helt okänd, halvblind man genom stan i 180 km/h. Otroligt läskigt, och adrenalinet sköt högt, men jag kan säga en sak och det är att jag nu uppskattar livet mer än någonsin. Det är kanske därför jag har så mycket spring i mina ben, för att jag ser mitt liv med nya ögon. Kanske inte.
*
*


basqueàlafrançaise



Min basker från förra hösten är framme, älskar det. Sött, franskt och elegant.

skolfotoskolfoto.

Idag fick vi äntlligen hem våra skolfoton, och jag bugar och bockar för denna
något sena leverans. Fattar inte att vi är inne på andra året riktigt ännu. Sjukt
egentligen. Men puss och åter puss på er allihop, puss på min klass. 
(Jag står högst opp och näst längst ut till höger)

jagvillintealls.

Usch och fy, jag tycker verkligen inte om det här.. Imorgon ska jag hålla tal, om något jag inte vill. Och just nu suger allt. Orkar inte försöka hålla på att fjäska inför en grupp jag inte känner på något som jag verkligen är dålig på och jag är inte ens klar.. För jag kan inte samanställa talet!?! Nej,faaan. Låt mig dö en längsam död och ge jorden lite näring från min kropp. Åååh!

svartsvartsvartblått.


Skor, dinsko. Leggins, Cheap Monday. Farfarströja, HM herr. Jeansväst, HM. + fejkkjol.

drygveckapåintåg.

Nästa vecka kommer bli ett helvete rent ut sagt. Skolarbeten ska in, redovisningar ska göras och tal ska hållas. Sarah och jag är i samma grupp i det mesta av detta och båda har varit sjuka under den senaste veckan, och därför har det varit en massa strul hit och dit. Stress equals less blogging, helt enkelt. Men jag ska få in tillräckligt med inlägg för att det ska vara läsvärt iallafall. :-) Puss

Grått.

Igår hade jag på mig detta under jackan som för övrigt är fars Fjällräven &mina stövlar på det.

Cheap Monday's. Linne och stor mysig tröja från HM herr.


Kulturnatten.




En bild som jag blev kär i av Kjell-Åke Jansson på årets Power Big Meet. (
www.kjellakejansson.se)


Indiepop av det unga La Mome Piaf. Ett band att räkna med om ett år eller två. Fin musik.



Ser ni? Jag kan faktiskt blogga.

Ruggigt uggigt.

Uggs är perfekta vinterskor, eller hur? Varma och enkla att sätta på sig, och jag har aldrig tyckt att de varït så fasligt fula heller. Hundranittiionio kronor kostar dom. Billigt och bra, och så tål fakeskinn mer väta än fakemockan. Halens är de från. Och South.

Kulturnatten.

Nyligen hemkommen från en natt av mycket kul och mycket kultur. Allt från indipop till ansiktsmålning, och flickor i prickiga kjolar till konst gjort på hembränt och så några sadistiska konsverk som strössel på toppen. Fin natt. Och fina vänner i min närhet.
Mer om det imorgon!


Håret.


Jag skulle verkligen vilja äga receptet till hennes eldröda hår eller mer glödheta hårfärg. För jag vill verkligen ha den, och bära upp den precis som on gör, fast med min hårlängd. Hon är modell för Tjallamalla. &det är nästan bara pga henne som jag går in dit och tittar ibland. Gah!

Problem?

Det känns som någonting med bloggen är fel.. Jag vet inte vad, men igår hade jag över 50 besökare och endast fyra lämnade en kommentar. Det har aldrig varit så förut, och om jag tittar på min skärmdump så är det problem hos vissa. Man ser helt enkelt inte mina inlägg etc. Ser den konstig ut för dig? Maila gärna in [email protected].

Allt ditt är mitt, och allt mitt är mitt.

Idag myser jag runt. På riktigt också, i saker som inte tilhör mig at all. Eller det beror på hur man ser på saken.. Pojkvän virade in mig i värmande plagg från hans garderob igår så att jag ine skulle frysa och den här undertröjan och långkalsongerna är hans. Men just nu är de mina.

Bh-lös, strumplös, frisyrlös och uttryckslös. Jag är helt enkelt lös. lös. lös. lös.

Eftersändelse.


Titta, mitt paket har kommit!  Bilder på kläderna kommer upp efterhand. :)    (HM)

Text.

Idag är jag hemma. Insjunken i allt som känns mjukt och behagligt för att underlätta mitt besvärade sinne. Mina mindre bihålor strular och jag har nu lock i båda öronen, känner mig som en gamling. Som att någon trasig ungdom har roat sig med att sno min hörapparat och nu sitter jag här och hör inte något alls om det är fler än två störningsljud där jag är. Jag måste roa mig med något förutom att sova och vakna så det blir lite mer bloggning än vanligt idag.

Min nya idol.


     
Killen heter Matisyahu. Egenhet och kreativitet är en drog jag inte får nog av.

JagÄrSjukOchHarIngetBättreFörMig

I staden där jag bor lever människor på livet. Som parasiter, inte män'skor.
Här tar man alla känslorna för givet. Vi är i staden, i staden där jag bor.


Hälsenor.

Det är en gudomlig rubrik ni har framför er, och det känns som om hälsenan kommer vara det som styr mig mot en framtida operation. Min lilla, lilla fragila och oskuldfulla hälsena. Och nej, det är inte så att någon läkare har konstaterat att den är svag och kommer gå av och bla-di-bla-di-bla MEN jag känner ofta hur det knastrar till där nere vid hälen och jag kan nästan känna hur några av sentrådarna brister. Men, men. Det kommer tids nog. En hälsensoperation. Mjau.

GoBananas.

Mina fina sjukstrumpor har plockats fram. En guldpeng på Hem&Hobby i Hjo för något år sen.
De är rosa/lila tåstrumpor med apor och bananer på, samt texten "Bananas". Sådant gillas.


If they had a friend like Ben.

Är det bara jag som fäller lyckotårar till det här? Den där Davy är alldeles älskvärd.


Toplista.


Det finaste från Topshop, helt enligt mina höstplaner. Svart, rejält, trashigt &med fina detaljer.

Skorna kan jag döda för, kostar 1100 kronor med frakt. Ganska fint!

Konsten att vara sjuk.

Här sitter jag. Lagom småförkyld så där. Och man ska aldrig ta en vodka på alvedon. Men det var väl inressant iallafall. Just nu har jag krupit ner i min säng i en pojkvänstisha och en påse chips. Urmysigt, men inte lika mysigt som mitt sjuklingsmys hos Gabriel. Riktigt omhändertagen blev jag, och det mina vänner är ursprungsmysigt. Källan till all kärlek. Och sånt gillar vi. Nej, nu ska jag sova och se på filmen som jag inte minns vad den heter. Hoppas ni inte blir förskylda så här! Håll er krya och mys krytt. pusss

.

Nu är jag hemma. Nu är jag trött. Imorgon är det skoldag, igen. Idag har jag gått i skolan, varit allmänt knasig och gjort mitt bästa för att uppmuntra nedstämda människor i min omgivning. Och efter skolan begav jag mig till pojkvännen. Det var också riktigt mys. Allmänt fin dag. puss

Right me a letter or two.


Dessa gillar jag skarpt. Aa skulle passa mig allra bäst, A som i Amina och americanapparel.

Slappt.

För någon dag sedan bar jag detta. Eller nåt sånt. Tisha från Cheap Monday, linne som kjol från Ellos.



Och vet ni vad!

Nu ska jag mumsa i mig en gudomlig bit äppelpaj med vanliljvisp i lass. Vanliljvispen är dock alltid min favorit så jag lassar på alldeles för mycket. Men jadå, nu ska här fikas! Mumerimums. 

Bekymmer följer en växande förmögenhet.


Dessa går på 35 riksdaler per klänning. Enkelt, snyggt, billigt, you name it. La Redoute.
Och som rubriken lyder, slösa några kronor på en klänning och bli lite lyckligare! La Redoute.

Tapeter.

Lägenheten som vi byter till i december inkluderar blåa tapeter i mitt rum. Inte kul alls tycker jag.. Blått är dock inte alls min typ av färg, iallafall inte i min omgivning. Känns så.. kallt och badhusaktigt på något sätt. Nej, nu har jag till och med lyckats tjata till mig ett byte av tapeter från min far. Man tackar och bockar, och det lär bli något liknande det här;



http://www.borastapeter.se/main.aspx

Om du siktar högt, börja klättra nu.

Idag gick vi Rudbeckslunken. En liten vandring trodde man, en liten fin runda på en halvtimme i lunkande takt runt skolan, eller liknande. Och så börjar man gå, glad i hågen och mätt chokladbollar jag bakat. Och så skapar man ett litet gäng. Sarah och Simon.. och jag. Och vi går. Och vi går, och så går vi lite till. Och sedan frågar man någon om vägen, eftersom hela skolan är på samma stig, och så får man höra.. efter en halvtimmes gång, att det är "Typ lika långt kvar." Och då blir man såklart jätteglad. För det är ju inte alls så att det man måste gå tillbaks senare också. Nästa år tar jag cykel, eller bil! ELLER LASTBIL!

Klädval.




Seriöst. Detta bar jag idag. Eller halva dagen åtmonstonde. Innan hade jag på mig nåt annat. Min underbara logik. Jacka var pappas. Beiga shorts by ellos.se och stövlarna..  Min megastora moffarsjal är ett HM-kap och hunden....  tjaaaa. Han är Elvis, från en valpkull någonstansifrån.

Skogsmulle.




Vi letade arter av alla dess slag. Voliá!

Skogsmulle.

Jag har ätit pizza, varit arg, lånat pengar och blivit sugen på av ett antal myggor under min utförskning av skogen på Rocklunda. Jag grävde som en tokig, mest eftersom det är vad jag är. ittade smått och gott under granarna och tallarna och jag lägger upp bilder så fort jag kan och lustar för. Och så har jag myst idag. Och en annan sak är att jag flyttar den första december. Imorgon ska jag vandra runt skolan i "Rudbecks-lunken" till insamlingen och stödjandet av barn och ungdomar. Eller nåt sådant?

Nu ska jag springa iväg och baka så att jag har mysa på under fikat imorgon. Puss!


PostorderPostorderPostorder.

Äntligen har jag uppgraderat garderoben med lite fina höstplagg.
Saker att mysa runt i när löven faller och vinder viner kring oss.

Åh vad mys när sakerna kommer! :-)  Längtar så!

Halvvettigheter.

Just nu äts här nudlar, efter maten ska jag packa och bege mig till gymmet för lite träning. Nudlarna är upphottade med kalkonkött, wookgrönsaker och bitar av soltorkad tomat. Mums!

Visst ser det gott ut?


So radiant.


Här står människor på rad.

Godmorgon världen, men allra mest godmorgon läsare. Nu är det morgon och jag ska klä mig i något och det verkar som att min familj flyttar lite smått. Från en fyra till en trea och antagligen får jag fixa om mitt rum. Läskigt att flytta dock. Isch! Men det tar väl någon månad eller två. Vad vet jag egentligen? Läskligt. Hem ljuva hem.

Berg och dalbana.



Från femtio-någonting till fem-någonting är en ganska stadig sjunkning! haha Konsekvenser av för lite bloggande.. Men snart är jag här igen. Things just ain't the same. puss puss puss puss

Lackkorsett.


Den är så grymt cool och sexig enligt mig själv. Går att såväl klä ner som upp.
Har siktat in mig på att köpa mig den när pengar rullar in i september. Måste!
Hittas här till ett överkomligt pris. Så förbannat snygg.  Hand it over, please!


I'm swinging in the rain.


Så här går det  när Sarah hämtar ett bortglömt jätteparaply från skolan.

RSS 2.0