Se på fan.
                           Ja, till och med du får gå in här utan att snoka runt halva nätet först!   haha

ochfotnoten.

Igår klickade jag hem ett par skor. Eller kängor rättare sagt. Eller nåt. hoppas de passar nu bara! 
                   Älskar't     Älskar't     Älskar't     Älskar't     Älskar't     Älskar't     Älskar't 
*
*

shithappenslookatyou.

Herregud! Ja, du. Idag har jag sprungit runt i skolans korridorer som man brukar, det är tre up coming prov på gång och det känns så skönt att vi inte är långt ifrån sista året nu. Efter våren är vi där, sista året på gymnasiet. Ja, jag är nog lite övertaggad men optimism skadar ingen. Eller det verkar de ju förresten göra. Idag kommer Sanne över och så får vi se vad som händer, än så länge är det ju skoldagar men det blir festa av i helgen verkar det som. Senare kommer även Gabbe över för lite mys tillsammans. Jag kan inte förstå att vi har varit tillsammans i tre månader snart! Gud vad jag älsklar dig. <3

(lägger in en bild på min älskling senare, när min bluetooth är funnen)
*
*

närvärldenärlycklig.

Idag har det positiva intrycken tryckt ner de negativa och ja, därför är jag lycklig. Tilläggas bör att jag fullkomligt älskar människor som ler emot andra, trots att man inte känner varandra över huvudtaget. Det känns så avsvimmande positivt när det är så. Så underbart positivt helt enkelt, och idag fick jag två leenden slungade i min riktning och en liten söt och pratsam dam och även man till sällskap. Sociala människor, och ytterst osvenska människor är det bästa jag vet. Det är så förgrymmat härligt! Och en av leendeslungarna var en liten tjej, och det spelar ingen roll hur mycket mitt IG på provet sved, för när jag tänker på hennes lilla leende från ingenstans så glömmer man allt annat.

Slutsatsen är; LE MER, det ska jag!
*
*


rejältpåfötterna.


Första paret från Bianco, 800sek  - Andra från skopunkten.se, 49sek - Tredje från DinSko, 449sek
*
*

honfårjobbahonfårstreta.

Mor kom nyss hem med en rulle plastsäckar, lite hårnålar och en ask choklad så nu blir det en utrensning utan dess like på rummet mitt. Jag har samlat på mig så mycket ondödigheter så att man knappt kan tro sina ögon. Ser redan hur säckarna kommer att fyllas med diverse ting. Och kläder ska här rensas också, till syster försvinner dom, och till Röda Korset eller liknande. Det blir nog bra det här!
*
*


checkedpatterninmulticolor.Storskjortor är väldigt fint. Ja, stora plagg i allmänhet är underbart, &fars gamla jägarskjorta är underbar!
*
*

afriendofmine.

Jag har tänkt lite granna idag. Min kompajion Bruuunoh är ytterst bra på vad han gör.
Han sjunger och uppträder, även om jag ännu inte sett honom uppträda live. (fy Amina)
Jag kan de flesta låtar utantill, och då inte av hövlighet, utan i ren och skär fan-anda.

     Fakie4Nothing - I would like to see you fall.         Lyssna för guds skull!
*

*

godmorgon.

Just nu sitter jag och spelar travian. Hur underhållande som helst tycker jag. Lite segt dock, en annars ytterst kul. Nu blir det frunch, som är den hemsnickrade blandningen av frukost och lunch. Idag är det far, mor jag och Alex. En av fyra systersöner. Potatis och bacon-gratäng blir det.. Ytterst gott!
*
*


readhead.


Detta blev resultatetav hennan, en till kommer läggas i senare i veckan för rödare ska det banne mig bli!
*
*

ställmiginteiettled.

Jag undrar över väldigt mycket just nu. Över hur mitt hår ser ut efter inverkan av hennan och hur mycket energi jag egentligen kan ha i mig. Över hur stökigt mitt rum kan bli på en kvart och hur jag alltid lyckas klara mig på inga pengar alls. Över hur känslan av frihet kan gå ihop med ett förhållande. Över hur dagarna till flytten blir färre, och över hur väl jag har planerat mitt nya rum med alla små detaljer.

Och annars så lät jag nyss den sista droppen kaffe segla ner genom min hals, för visst är det så att jag dricker kaffe. Kaffe är gott då och då. Med mjölk och utan socker. Läser för övrigt Cosmopolitan också om någon skulle undra. I mina öron skvalpar Winnerbäck. Mina läppar bär ett illrött lager av stift och jag är sugen på godis. Det skulle vara saligt gott.
*
*


blacklacebody.

Jag hittade en liten underbar sak på Gina Tricot för någon dag sedan. En genomskinlig spetsbody.
Där inne på nderklädsavdelningen. Helt underbar var den, speciellt till festtilfällen och höga midjor.

*
*

fotografier.Sarah och jag tog en tripp ner till ån och fotade lite granna i torsdags, här är jag.    
*
*

sveksvordommarochstulentid.

Jag är inte död. Nej, ta mig tusan! Det är jag inte.

Jag mår alldeles strålande om man bortser från min irritation av bussarna här i stan. Igår rammade bussen jag åkte med ett rödljus och rutan borta vid mig var inte hel efter den incidenten. Och eftersom jag redan är så gott som sen till min klippning så får jag springa över halva stan för att sedan komma på att det fattas tio silvermynt eftersom de har höjt priset på klippningarna. Som tur var fick jag iallafall håret klippt för de pengar jag hade.

Idag skulle jag lugnt åka med min buss hem från stan och vad händer? Jo, bussen tappar en backspegel och där står man igen med en obrukbar buss. Och så klart var det ett par busskontrollanter med på min buss också. Attsingen!
*
*


yourmindaintworthfuckingwith.


Inte alls genomtänkt. Frustrationer och rastlöshet föder kameraknäpp. Your mind ain't worth fuckin' with.
*
*

bräntbarnskyrelden.

Idag ser det ut som att jag ska plugga. Fast jag inte har något att plugga till, och inte heller något annt roligt för mig heller. Under morgonen fick vi tillbaka vårat första prov i Engelska b. Väl godkänd blev jag och det var väl det jag hade trott. Subway till lunch och hujeda mig sicken fin macka det blev. Nu blir det Travian för min del. Ett beroendeframkallande spel.
*
*

skorfinnsalltiddär.

                            Nej, nu får det vara nog med vansinnet! Jag riggar nu upp en sko-kategori. 


                                                             Skor är till för alla, skor vet hur det är.

                                                          Skor de sviker aldrig, skor finns alltid där.
*
*


shoesskorzapatos.


Skor är det bästa jag vet. "Min stora hobby" om man nu vill kalla det så. Skor är lycka.
*
*

damerochherrar.

Goda nyheter! Min slitna matta till hår ska få sig ett svep med saxen redan på onsdag. Jag ser verkligen fram emot att klippa bort allt, men samtdigt så hatar jag frisören! Ha inga förutfattade meningar nu. Det jag hatar med frisören är inte att de klipper av halva håret när man bara säger " Ta bara lite" och de ändå tar en lillfingerlängd, det jag hatar är att det ständigt ska påpekas att jag har färgat sönder mitt hår, att det är slitet etc.

Annars så finns det inte något jag misstycker med. Men jag kommer trotsa deras lilla färg-förbud trots allt. Det lutar mot att jag kör i henna i håret till helgen, i en kastanjebrun ton, och klipper en liten prydlig snedlugg i sann höst-anda efteråt. Pilutta dom!
*
*

längesedansist.

Jag älskar The Knife. Det finns något i deras musik som får mig att stanna upp ur vardagshetsen. Trycket från omvärlden, och kraven på mig försvinner. Livet går i ett underbart ultrarapid & jag hinner andas. Den känslan, det är den som är nyckeln till bra musik. 

*
*

jagnitarn.

Igår inhandlade jag lite fina saker. Bl.a. detta nitarmband. Fint som satan&ont gör nitarna.  På andra.


*
*

impuls.

Gårdagen blev jättebra. Jag försvann ut i natten för att leta upp lite fint folk och släppa på bromsarna, om än för en liten stund. Kvällens kompanion var Caroline, och vi vandrade till llite ställen här och var. Från skrapan till Vasa, från Vasa till Musses och från Musses till Erikslund. På Erikslund fyllde vi magarna med mat, stal två kungakronor i papp och höll värmen med ryskt vatten och skratt. Bjurhovda bjöd på bravader, men det avstod vi från. Roligt utan &tåls att göras om.
*
*

leopardbaby.


Ikväll vill jag ut. Dansa runt och skratta mig andlös. Men vädret är inte på min sida just nu. Får titta runt.
*
*

jagtraderar.

Impulsköpte nyss en fin bok från tradera genom min käre far. Han förstod inte varför jag ville ha den så mycket, och faktiskt inte jag heller. Kan man tacka nej till en fin lärobok från 1888?  Inte är det jag iallafall.
*
*


oktoberdopp.Vi försökte bada, men det var fasligt kallt. Så vi hoppade mest på bryggan & frös till is i våra bikinis.
*
*

eightsharp.

Imorgon börjar jag klockan åtta, det tidigaste av tidiga gäller. Skulle behöva sova ut ordentligt, men nej nu blir det inte så! Imorgon under mitt hål ska jag och Sarah ut på ett nytt äventyr. Vi ska åka och bada. Utomhus för att vara mer exakt. Så jävla skön tjej jag har vid min sida. Hon är en lika trogen anhängare av galna ideér som jag. Naivitet, kyla och lycka imorgon alltså, vi är rebellerna. Varm choklad får bli vår bästa vän anses också. Nu blir det till att packa väskan och hoppas på ett någorlunda trevligt dopp.

Vi har tidigare bestämt oss för att bli ena riktiga äventyrare under
torsdagshålen för att upptäcka nya saker med våran stad.
 Vad gör ni på era hål?
*
*

detärsålogiskt.


Dagens jag.  
*
*

NukNukNukNukNuk


    Den här hatt-mössan från NukNuk känns väldigt cool på något sätt. Värmande och jättefin.
Lite Hellström-känlsa. Fast den stickade, ulliga känslan av Hellström. Tvåhundranittionio spänn.
*
*

attstrulaellerintestrula.

Tyvärr hann jag inte in på bloggen imorse eftersom publishme.se strulade en aning. Men om man ska ta grisen ur säcken så har jag nu fått in pengar på kontot. Allas vårat studiebidrag. Vädret är knas för övrigt. Vet inte riktigt vad det är men kallt är det och blåser gör det. Ge mig den fina höst jag längtat efter!
*
*

RSS 2.0